1 Iunie 2021, Mediaș, România

Daflog desfășoară proiecte, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, în țări precum Ucraina, Bulgaria, Mozambic, dovedind astfel că este o companie eficientă, inovativă şi flexibilă în identificarea soluțiilor potrivite pentru fiecare client în parte.

Compania s-a impus în domeniu prin furnizarea unor servicii la standarde înalte, prin experiența de peste 15 ani, dar și datorită profesionalismului echipei. Aceste criterii ajută la obținerea unor rezultate performante, diferențiind compania de concurență.

Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom să-și crească performanța.