20 Septembrie 2021, Mediaș, România

Daflog, cu ajutorul grupului theCluster a redefinit experiența noului site pentru a reflecta statutul de lider al companiei în domeniul său. Designul site-ului a fost reimaginat pentru a crea un mediu imersiv care să optimizeze experiența utilizatorilor, atât experiența de desktop, cât și pe cea mobilă. Totodată, arhitectura informației și conținutul au fost îmbunătățite, astfel încât să răspundă mai bine unui public extins, internațional.

Crearea unei experiențe reușite de brand se realizează atunci când ideile extraordinare devin momente memorabile pentru clienți. Transformăm emoțiile umane în elemente cheie autentice pentru a promova proiectele clienților noștri. Oferim experiențe mai bune, creând o voce și o personalitate specifice brandului, elemente cu care clienții se pot identifica cu ușurință. theCluster este un grup creativ care oferă consultanță în diverse domenii de expertiză, inclusiv marketing, comunicare și tehnologie. De asemenea, facilităm implementarea, măsurarea și gestionarea eforturilor de marketing și comunicare.

Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom să-și crească performanța.