Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor (2)

”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 Societatea DAFLOG SRL, În calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Granturi pentru capital de lucru”, cod proiect 7588, finanţat prin schema de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19. Autoritatea de Management este Ministerul Fondurilor Europene. Organismul Intermediar: AIMMAIPE BRASOV Valoarea totală a proiectului este de  834813.75 lei din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 725925 lei. Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă. Durata de implementare a proiectului este de 180 zile, în perioada 4/16/2021 – 10/13/2021.   Date de contact beneficiar: Adresa: Municipiul Mediaş, Str. GARII, Nr. 17, Județ Sibiu Reprezentant legal : POPESCU EMANUEL MIHAI Tel. : 0730099168 Email: emanuel.popescu@daflog.ro www.imm.gov.ro   Accesați documentul original aici.
Citește mai mult

Daflog lansează noul site

20 Septembrie 2021, Mediaș, România Daflog, cu ajutorul grupului theCluster a redefinit experiența noului site pentru a reflecta statutul de lider al companiei în domeniul său. Designul site-ului a fost reimaginat pentru a crea un mediu imersiv care să optimizeze experiența utilizatorilor, atât experiența de desktop, cât și pe cea mobilă. Totodată, arhitectura informației și conținutul au fost îmbunătățite, astfel încât să răspundă mai bine unui public extins, internațional. Crearea unei experiențe reușite de brand se realizează atunci când ideile extraordinare devin momente memorabile pentru clienți. Transformăm emoțiile umane în elemente cheie autentice pentru a promova proiectele clienților noștri. Oferim experiențe mai bune, creând o voce și o personalitate specifice brandului, elemente cu care clienții se pot identifica cu ușurință. theCluster este un grup creativ care oferă consultanță în diverse domenii de expertiză, inclusiv marketing, comunicare și tehnologie. De asemenea, facilităm implementarea, măsurarea și gestionarea eforturilor de marketing și comunicare. Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom să-și crească performanța.
Citește mai mult

Daflog intră pe piața națională și internațională în domeniul forajului

1 Iunie 2021, Mediaș, România Daflog desfășoară proiecte, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, în țări precum Ucraina, Bulgaria, Mozambic, dovedind astfel că este o companie eficientă, inovativă şi flexibilă în identificarea soluțiilor potrivite pentru fiecare client în parte. Compania s-a impus în domeniu prin furnizarea unor servicii la standarde înalte, prin experiența de peste 15 ani, dar și datorită profesionalismului echipei. Aceste criterii ajută la obținerea unor rezultate performante, diferențiind compania de concurență. Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom să-și crească performanța.
Citește mai mult

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 Societatea SC DAFLOG  SRL, În calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Granturi pentru capital de lucru”, cod proiect 7588, finanţat prin schema de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19. Autoritatea de Management este Ministerul Fondurilor Europene. Organismul Intermediar: AIMMAIPE Valoarea totală a proiectului este de 834.813,75 lei  din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 725.925 lei. Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă. Durata de implementare a proiectului este de 180 de zile, în perioada 16.04.2021 – 15.10.2021.    Date de contact beneficiar: Adresa: Localitatea Medias str.Garii nr.17 Judetul Sibiu reprezentant legal Popescu Emanuel tel. 0269831292 email: office@daflog.ro  www.imm.gov.ro   Accesați documentul original aici.  
Citește mai mult

Un nou sistem de alarme la „nivel de bază”

Inginerii noștri au perfecționat și integrat un nou sistem de alarme interne și externe, independent de sistemul de achiziție date. Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom să-și crească performanța.
Citește mai mult

Servicii Supervizor Geolog

Începând cu 1 septembrie 2014 SC Daflog SRL prestează servicii de Wellsite Geologist - Supervizor Geolog pentru OMV PETROM SA. Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom să-și crească performanța.
Citește mai mult