Tehnologie

Suntem preocupați în permanență de îmbunătățirea tehnologiei, de inovație și, în aceeași măsură, de consolidarea cunoștințelor și competențelor propriilor angajați.

Hydrocarbon detection

Detecția hidrocarburilor

Gaz Cromatograful – principalul aparat de analiză al cabinei mud logging.

Viteza mare, rezoluția și sensibilitatea ridicată fac din cromatografia de gaze una dintre cele mai eficiente tehnici analitice. Aplicațiile sunt diverse și se bazează pe separarea componenților în coloane micropack și apoi detectarea lor cu senzori adecvați.

Gaz cromatograful echipat cu detector cu ionizare în flacără reprezintă cea mai simplă și sigură tehnologie de detectare și evaluare a gazelor, disponibilă în industria petrochimică și a gazelor naturale.

Detectia hidrocarburilor

Descrierea procesului

Citește mai mult

Monitoring drilling parameters

Monitorizare parametri foraj

Senzori pentru monitorizare

Senzorii asigură un mijloc rapid, fiabil și economic prin care se obțin date cu privire la comportamentul fluidului și procesului de foraj. Pe parcursul forării unei sonde se impune înregistrarea parametrilor și a senzorilor de foraj, pentru analiză și îmbunătățirea procesului pe viitor, dar și pentru asigurarea securității instalației și a personalului care își desfășoară activitatea la sondă.

Descriere parametri și senzori

Citește mai mult

Geology

Geologie

Probele de sită și de carotă  

Prin activitățile principale ale cabinei MLU (mudlogging unit) se determină caracteristicile formațiunilor traversate în timpul procesului de foraj. Personalul Daflog asigură pe tot parcursul forajului prelevarea, descrierea geologică și conservarea probelor, întocmește și transmite zilnic către beneficiar un raport geologic, precum și coloana litostratigrafică a rocilor traversate.

Descrierea și prelevarea probelor

Citește mai mult

Data presentation

Rapoarte geologice, log-uri

Asigurăm analize de încredere și interpretări de date în timp real ale operațiunilor geologice, facilitând partajarea informațiilor. Astfel, știi întotdeauna exact ce se întâmplă în sondă, chiar dacă te afli la distanță. Ne preocupăm ca datele să fie complete și de înaltă calitate. În același timp, furnizăm informații cu privire la toate anomaliile și dificultățile de foraj ce apar sau pot apărea în timpul forajului.

Tipurile de rapoarte

Citește mai mult