Operațiuni

Misiunea noastră este să oferim soluții de înaltă calitate legate de activitatea geologică în extracția de petrol și gaze.

Mud logging services

Mud logging

Abordarea noastră în ceea ce privește serviciul de mud logging este un mix unic de experiență și inovație. Am dezvoltat un proces de foraj în care personalul nostru este atent selectat și instruit, alegând cu responsabilitate tehnologia care îi ajută pe inginerii noștri să-și exercite cu succes rolul în cadrul acestui proces.

Mud logging presupune colectarea de date calitative și semi-cantitative de la detectoarele cu hidrocarburi care înregistrează nivelul gazului natural adus în noroi. Sunt înregistrate și alte informații importante forajului, scopul principal fiind identificarea tuturor indicațiilor de hidrocarburi din probele de rocă, precum și din gazul implicat în foraj. În funcție de complexitatea proiectului, Daflog poate pune la dispoziția clientului atât personal pregătit pentru serviciul de mudlogging standard, cât și ingineri geologi cu vastă experiență și abilitați în interpretarea de diagrame geofizice, curgerea fluidelor în pori, delimitarea capcanelor.

Wellsite geology service

Geologie de sondă

Daflog furnizează servicii de supervizare geologică la sondă, asigurând monitorizarea continuă, documentarea și înregistrarea formațiunilor geologice traversate în timpul forajului. Pe parcursul a 18 ani de activitate a companiei, a fost formată o echipă dinamică de geologi supervizori care în timp a acumulat o experiență substanțială, dezvoltând competențe multiple.

Activitățile geologului supervizor încep de la monitorizarea activității geologilor de la cabina MLU și a investigațiilor geofizice, până la întocmirea unor log-uri complexe în funcție de adâncimea măsurată sau adâncimea pe verticală. În același timp, efectuează cu promptitudine interpretări geofizice, corelări și evaluări ale formațiunilor, întocmind rapoarte bazate pe cerințele clienților.

Geologul supervizor colaborează îndeaproape cu inginerul de foraj, de fluide și geolog, fiind cea mai importantă legatură între client și activitatea din șantier.

Measurments

Măsurători efectuate la cabina geologică

Monitorizăm parametri și senzorii geologici de foraj, ai fluidului de foraj, hidrocarburi și gaze nocive, precum și cei ai pompelor, cu ajutorul cabinelor de urmărire geologică.

Cabinele Daflog sunt de două feluri, în funcție de dimensiunea generală. Acestea sunt dotate cu izolație la interior, racordate la alimentarea cu energie electrică și apă, și echipate cu stingător de incendii și o trusă de prim ajutor. Cabinele sunt ulterior echipate cu diferite echipamente, putând fi personalizate în funcție de cerințele clientului.

Măsurători

Citește mai mult

Specificații cabine

Citește mai mult

Strategic Paln

Plan strategic

Strategia Daflog este orientată către identificarea și soluționarea noilor exigențe impuse la nivelul proiectelor de exploatare și a activităților conexe. În acest sens, garantăm de fiecare dată, prin profesionalism și experiență, execuția cu succes a lucrărilor.

Furnizăm rezultate superioare pentru clienții noștri cu înregistrări precise ale datelor de foraj la cel mai înalt standard profesional și etic, care permit luarea deciziilor în timp util. Acest lucru va conduce la un proces de foraj optimizat și detectarea rapidă a petrolului și gazelor.

Activitatea noastră