Clienți

Daflog este o firmă românească unică pe piața de profil din România, care oferă servicii de mud-logging prin tehnologie creată cu propriile resurse. Compania a devenit rapid prima alegere, atât pentru clienții fideli, cât și pentru cei noi, dobândind astfel o experiență vastă pe piețe diverse.

Clienții noștri

Daflog desfășoară proiecte, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, în țări precum Ucraina, Bulgaria, Mozambic. Ne dorim să rămânem o companie eficientă, inovativă şi flexibilă față de client, cu prețuri atractive și corecte.

Testimoniale

  • Începând cu anul 2010 a început colaborarea cu Daflog, prin servicii geologice și de mud logging. Acestea au fost furnizate la standardele așteptate, iar experiența și cunoștințele personalului lor se află la cel mai înalt nivel al pieței.

  • Ne exprimăm aprecierea pentru colaborarea cu compania Daflog, care a început în 2005 și a furnizat servicii de mud logging de înaltă calitate. Flexibilitatea de a găsi soluții și profesionalismul echipei sunt criteriile importante care diferențiază compania de alți concurenți.

  • În perioada 15 iulie 2016 – 31 iulie 2018 DAFLOG a furnizat servicii mod logging pentru 31 de sonde, însumând în această perioadă 857 de zile de operare. Calitatea serviciilor furnizate a fost la cele mai înalte standarde.

  • Am fost încântați de calitatea angajaților și a echipamentelor Daflog folosite pentru  Zion în procesul de foraj al sondei MJ#1. Apreciem calitatea lucrărilor efectuate ca fiind foarte bună.