Compania

Reunim un management avansat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, ajutând operatorii de petrol și gaze din întreaga lume să-și îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea.

Cine suntem?

Inovatoare și dinamică, compania de mud logging Daflog, cu sediul în Mediaș / România, înființată în 2005, a pornit la drum cu experiența și cunoștințele acumulate de-a lungul a 15 ani de geologie de sondă.

Misiunea Daflog este de a oferi sprijin companiilor de petrol și gaze, asigurând desfășurarea în deplină siguranță a procesului de foraj al sondelor, sprijin pentru colectarea informațiilor complete și de calitate a datelor, precum și stocarea în siguranță a tuturor acestor date.

Ce oferim clienților?

Un sistem de monitorizare, achiziție și redare a parametrilor de foraj, a fluidului de foraj și a gazelor din fluidul de foraj cu scopul de a optimiza procesul de foraj, dar și de a oferi siguranță atât instalației de foraj cât și personalului din perimetrul sondei.

Cabine amenajate special și dotate cu echipamente fiabile în care își desfășoară activitatea inginerii noștri. Personal excelent pregătit, în echipe formate din manager cabină, ingineri geologi și după caz personal specializat în mentenanța echipamentelor.

Serviciu complet pentru monitorizarea continuă, documentarea și înregistrarea formațiunilor geologice traversate în timpul forajului.

Management integrat pentru găsirea și implementarea celor mai noi soluții, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța în muncă.

Cum lucrăm?

Cu ajutorul cabinelor de urmărire geologică (MLU), în șantier, monitorizăm procesul de foraj al sondelor de țiței și gaze, culegem și stocăm, pe toată durata săpării sondelor, toate datele legate de geologie, parametrii de foraj și indicații de hidrocarburi.

Alegem cu responsabilitate tehnologia care să-i ajute pe inginerii noștri să-și joace cu succes rolul în cadrul procesului de foraj. Acționăm astfel încât personalul Daflog să aibă la dispoziție resursele necesare pentru a-și îndeplini eficient sarcinile, urmărind protecția și siguranța la locul de munca, dar și asigurarea calității produsului final.

Servicii mud logging

Geologie de sondă

Măsurători

Plan strategic

Cabine

Echipă

Suntem conștienți de faptul că personalul reprezintă cea mai valoroasă resursă a noastră. Echipa care operează pe cabinele mud logging beneficiază de pregătire permanentă prin programe de specializare bine definite, organizate în cadrul societății, dar și în șantier.

În funcție de complexitatea proiectului,  Daflog poate pune la dispoziția clientului personal pregătit pentru serviciul de mud logging standard, dar și ingineri geologi cu vastă experiență și abilități în interpretarea de diagrame geofizice, curgerea fluidelor în pori, delimitarea capcanelor, astfel:

  • geolog supervizor
  • inginer de date
  • mud logger
  • tehnician

Pregătirea și experiența acumulate în șantier sunt evaluate periodic, personalul Daflog reușind să acumuleze cunoștințele și competențele necesare pentru a finaliza cu succes provocările venite din partea clienților.

Popescu Emanuel Mihai

Manager General

Grigore Becea

Șef departament tehnic

Blaga Constantin

Manager Catering

Sultanoiu Cosmina

Manager Financiar

Ioan Velicica

Șef compartiment geologic

Zambilica

Mascota

Principii

MISSION-DRIVEN

PRECIZIE

EMPATHETIC

INOVAȚIE

CONFIDENT

EFICIENȚĂ

COLLABORATIVE

SIGURANȚĂ

INCLUSIVE

FLEXIBILITATE

TRANSPARENT

TRANSPARENȚĂ