Daflog

Compania

Daflog oferă management avansat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, ajutând operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea.

Cine suntem?

Inovatoare și dinamică, compania de mud-logging Daflog, cu sediul în Mediaș, România, a fost înființată în anul 2005. Daflog a pornit la drum cu experiența și cunoștințele acumulate de-a lungul celor 15 ani de geologie de sondă.

Misiunea Daflog este de a oferi sprijin companiilor de petrol, gaze și ape geotermale, asigurând desfășurarea în deplină siguranță a procesului de foraj al sondelor. Daflog oferă consultanță pentru colectarea informațiilor complete și de calitate a datelor, precum și stocarea în siguranță a tuturor acestor date.

Ce oferim clienților?

  • Optimizarea procesului de foraj cu ajutorul unui sistem de monitorizare, achiziție și redare a parametrilor, a fluidului de foraj și a gazelor din fluidul respectiv. Acest sistem oferă siguranță, atât instalației utilizate, cât și personalului din perimetrul sondei.
  • Cabine amenajate special și dotate cu echipamente fiabile în care își desfășoară activitatea inginerii noștri. Personal excelent pregătit, în echipe formate din unit manager, inginer date și inginer mud-logger.
  • Serviciu complet pentru monitorizarea continuă, documentarea și înregistrarea formațiunilor geologice traversate în timpul forajului.
  • Management integrat pentru găsirea și implementarea celor mai noi soluții, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă.

Cum lucrăm?

În șantier, cu ajutorul cabinelor de urmărire geologică (MLU), monitorizăm procesul de foraj al sondelor de petrol, gaze și ape geotermale, culegem și stocăm, pe toată durata săpării sondelor, toate datele legate de geologie, parametrii de foraj și indicațiile de hidrocarburi.

Alegem cu responsabilitate tehnologia care să-i sprijine pe inginerii noștri să-și îndeplinească cu succes rolul în cadrul procesului de foraj. Acționăm astfel încât personalul Daflog să aibă la dispoziție resursele necesare pentru a-și îndeplini eficient sarcinile, urmărind protecția și siguranța la locul de muncă, dar și asigurarea calității produsului final.

Servicii mud-logging

Geologie de sondă

Măsurători

Cabine

Plan strategic

Foraj de sondă

Suport tehnic

Închiriere echipamente foraj

Echipă

Personalul reprezintă cea mai valoroasă resursă a noastră. Echipa care operează pe cabinele mud-logging beneficiază de pregătire permanentă prin programe de specializare bine definite, organizate în cadrul societății, dar și în șantier. Programele de specializare oferite constau din cursuri interne pe parte de geologie și protecția muncii, precum și cursuri externe la firme terțe.

În funcție de complexitatea proiectului, Daflog poate pune la dispoziția clientului personal pregătit pentru serviciul de mud-logging standard, dar și ingineri geologi cu o experiență vastă și abilități în interpretarea diagramelor geofizice, curgerea fluidelor în pori, delimitarea capcanelor:

  • Geolog supervizor cu experiență de minimum 10 ani în industria de petrol și gaze, pregătit pe funcția de inginer date și supervizor geolog.
  • Inginer de date cu experiență de minimum 5 ani în industria de petrol și gaze, pregătit pe funcția de inginer date și inginer mud-logger.
  • Inginer mud-logger cu experiență de minimum un an în industria de petrol și gaze, pregătit pe funcția de inginer mud-logger.
  • Ingineri și tehnicieni cu o experiență vastă în construcția și întreținerea echipamentelor mud-logging.

Personalul Daflog este evaluat periodic pe baza pregătirii și experienței acumulate în șantier. Echipa Daflog își dezvoltă permanent competențele necesare pentru a finaliza cu succes proiectele și pentru a face față provocărilor specifice fiecărui proiect în parte.

Emanuel Popescu

Director General

Cosmina Sultanoiu

Director Financiar

Anatolii Boșcăneanu

Director Tehnic
Divizie Foraj

Grigore Becea

Șef Departament Tehnic

Marius Cristea

Coordonator Operațiuni

Constantin Blaga

Manager Catering

Vitalii Curteanu

Director Mecano-Energetic
Divizie Foraj

Zambilica

Mascota

Principii

MISSION-DRIVEN

PRECIZIE

EMPATHETIC

INOVAȚIE

CONFIDENT

EFICIENȚĂ

COLLABORATIVE

SIGURANȚĂ

INCLUSIVE

FLEXIBILITATE

TRANSPARENT

TRANSPARENȚĂ