01 Februarie 2021, Tel Aviv, Israel

Daflog sprijină dezvoltarea proiectelor Givot Olam Oil și SOA Energy LTD în Israel, cu 2 noi cabine Mud Logging menite să asigure funcțiile critice de siguranță în momentul forării.

Tehnicienii Daflog de Mud Logging observă și interpretează indicatorii importanți din timpul procesului de forare și înregistrează, totodată, valori precum viteza de forare, indicatorii de ulei, presiunea pompei, debitul pompei, precum și alte date esențiale.

Aceste poiecte sunt preconizate să dureze o perioadă de minimum 3 luni de zile, timp în care se dorește obținerea rezultatelor preconizate de beneficiari.

Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom, Zion Oil & Gas să-și crească performanța.

Geologi Daflog