01 Februarie 2021, Tel Aviv, Israel

Compania Daflog continuă activitatea în Israel cu 2 instalații performante (F400 și F450) pentru Givot Olam Oil Exploration și SOA Energy LTD.

Aceste instalații de ultimă generație cresc eficiența procesului de lucru prin reducerea riscurilor, sprijină dezvoltarea proiectelor prin performanță și aduc plus valoare rezultatelor finale.

Cu ajutorul unei tehnologii moderne și a unui sistem avansat de optimizare a procesului de foraj, Daflog își propune eficientizeze procesele de foraj în vederea obținerii unei sonde sigure și productive pentru cei doi parteneri, Givot Olam Oil Exploration și SOA Energy LTD.

Daflog, parte a grupului Dafora, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, este liderul național în servicii de geologie de sondă și mud logging. Compania oferă management integrat de date a sondelor, soluții în timp real, analize și servicii de optimizare a forajului, urmărind permanent raportul cost-eficiență și siguranța la locul de muncă. Daflog sprijină operatorii de petrol, gaze și ape geotermale din întreaga lume să își îmbunătățească eficiența, siguranța și productivitatea, ajutând până în prezent clienți precum Romgaz, OMV Petrom, Zion Oil & Gas să-și crească performanța.